Strapryte®  Fournituren Specialist

Wij zijn groothandel in fournituren. Klittenband, bandmateriaal, fournituren, koord in alle kleuren, materialen en maten vind u in ons assortiment. Zit de gewenste, maat, kleur of afwerking er niet bij? Neem contact met ons op en wij kunnen het realiseren.

StrapRyte®  levert veel variaties direct uit voorraad. Maar wij vervaardigen ook veel klant specifieke breedten & kleuren die wij tevens op voorraad houden.

neem contact op
Strapryte Fournituren

UW BANDMATERIAAL OP MAAT LEVEREN

StrapRyte® beschikt over zowel zogenaamde Coldknife als Hotknife snijmachines die bandmateriaal in de gewenste lengte snijden.  Wanneer u veel band in een standaard lengte of breedte gebruikt kan het een aardige klus zijn om dit zelf op maat te knippen; zeker indien dit ook nauwkeurig moet gebeuren. Al vanaf één rol kunt u uw band nauwkeurig op maat laten snijden en bespaart u zich veel tijd en moeite.

Bestel materiaal op maat
Tassenband op maat

HF Welding / Textielband lassen

StrapRyte® last Klittenband, Webbing, (Tassen)band met behulp van een High Frequency lasmachine.  Hiermee kan synthetisch bandmateriaal met elkaar verbonden worden, of voorzien worden van bijvoorbeeld kunststof GespenRingen en PassantenMusketons of soortgelijke Metalen fournituren

Voor het maken van uw product kan het noodzakelijk zijn het bandmateriaal eerst op maat te snijden. Ook het Snijden van Bandmateriaal kan StrapRyte® voor u verzorgen.

Vraag een offerte aan