Waterbestendige haakband – klittenband

Komt uw product veelvuldig in contact met water dan is waterbestendige haakband een uitstekende keuze! De hechtkracht en schuifweerstand van standaard haakband verminderd snel in water. Daarom is speciaal voor deze toepassingen een speciale samengesteld garen ontwikkeld waarmee een waterbestendige klittenband kan worden geproduceerd.

Beschikbare kleuren

Waterbestendige klittenband is alleen verkrijgbaar in zwart; water heeft invloed op kleurpigmenten waardoor snel verkleuring optreedt. Omdat water geen invloed heeft op de effectiviteit van lusband kan waterbestendige haakband gecombineerd worden met standaard (zwarte) lusband

Toepassing

Waterbestendige Haakband is uitgerust met naaistrips aan beide zijden zodat de klittenband makkelijk met een naaimachine te verwerken is.

Toepassingsvoorbeelden: Regenkleding, duikuitrusting, waterspeelgoed, zwemuitrusting. Te gebruiken bij alle toepassingen waar de verbinding in contact komt met water.

Tegenpool   Meest toegepaste tegenpool: standaard lusband (zwart)

Kleuren, breedten en verpakking

Waterbestendige Haakband is uit voorraad in zwart en 4 breedten leverbaar. Ook afwijkende breedten behoren tot de mogelijkheden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken Dit product wordt geleverd per 25mtr rol, voor afwijkende breedten kunnen grotere volumes van toepassing zijn.

Opmerkingen Let op, u heeft 2 producten nodig om een correcte verbinding te maken. In veel gevallen zult u dus ook een bijpassende lusband moeten gebruiken. Test altijd of de combinatie bij gebruik in water voldoet aan uw eisen. Sample materiaal kan hiervoor beschikbaar worden gesteld