Katoenen band

Katoenen band is er in vele typen, soorten, maten en kleuren. Door de vele toepassingen en mogelijkheden heeft elke klant zo haar wensen ten aanzien van de katoenen band dat ze willen gebruiken. Bekijk hieronder ons complete assortiment

19.9543.95 excl. BTW
Product bekijken
  • Clear

Meer informatie over Katoenen band

Katoen is populair. Uiteraard vanwege technische aspecten, maar zeker niet in de laatste plaats omdat katoenen band natuurlijk en duurzaam is. Katoenen band kan in prachtige kleuren geleverd worden, maar ook in de naturel kleur van ongebleekt en ongeverfd katoen. Helemaal natuurlijk dus en daarom erg populair.

Typen katoenen band

Randen afwerken, afbiezen, hengels, vlaggenlijnen, sleutelkoorden, boekbinden, tassen, tenten, handdoeklusjes en zeer recent mondkapjes zijn slechts enkele voorbeelden van toepassingen van katoenen band. Katoenen keperband, katoenen tassenband, katoenen biaisband en biesband zijn hiervoor veel gebruikte typen. Het gebruik van een bepaald type product heeft zo al zijn voor- en nadelen. Komt u er niet uit, neem dan gerust contact met ons op StrapRyte® levert uit voorraad de volgende katoenen banden:
  • Katoenen keperband - Topkwaliteit keperband in verkrijgbaar in 12 breedten en meer dan 35 kleuren.
  • Katoenen band 1.2mm - Populaire band te gebruiken o.a. als stevigere biesband of lichtere "tassenband'
  • Katoenen band 2.8mm - Mooi geweven dikker katoenen band
Bekijkt u per materiaalsoort welke typen, diktes en kleuren wij direct uit voorraad kunnen leveren.