Fournituren Groothandel

Bij StrapRyte in Tilburg, dé fournituren groothandel, vindt u een breed assortiment kunststof en metalen fournituren, zoals klikgespen, klemgespen, schuifgespen, laddergespen, D-ringen en meer! Ze zijn perfect te combineren met onze webbings en klittenband. Kunststof en metalen fournituren zijn bovendien in veel kleuren verkrijgbaar.


Groot aanbod en een goede prijs-kwaliteitverhouding

Kunststof en metalen fournituren, zoals gespen, ringen en haken zijn vanwege de grote veelzijdigheid en gunstige prijs-kwaliteitverhouding één van de meest gebruikte onderdelen in veel producten en toepassingen. Of het nu gaat om gespen voor tassen, veiligheidsgordels of tuigjes. Of ringen voor hondenriemen, orthopedische braces of handtassen. Onze fournituren zijn in al deze gevallen een uitstekende keuze.  

Ruime keuze in uitvoeringen, maten en kleuren bij Strapryte in Tilburg

U vindt in onze webshop een breed assortiment aan fournituren in diverse uitvoeringen, maten en kleuren. Wij bieden zowel kunststof als metalen exemplaren aan. Wanneer u op zoek bent naar een ander type, uitvoering of maat die wij niet direct op voorraad hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken wij meteen wat wij voor u kunnen doen.

Informeert u naar de mogelijkheden

Wij verkopen als groothandel allerlei soorten fournituren. Bijna alle denkbare kleuren, materialen en uitvoeringen zijn leverbaar. Ook heeft u de keuze uit diverse uitvoeringen. Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U bereikt ons via +31 (0)13 5719847.