Zelfklevende, plakbaar klittenband; acryl lijmlaag

Zelfklevende klittenband met een acryl lijmlaag waarvan de rugzijde is bedekt met een makkelijk te verwijderen Paper of PET film. Na verwijdering van de film is de zelfklevende klittenband direct klaar voor gebruik. De zelfklevende Acryl klittenband is gemaakt van 100% polyamide (PA).

  • Clear
  • Clear

Toepassing zelfklevende Acryl klittenband

Specifieke karakteristieken van kleeflagen op basis van acryl zijn: - Hoge kleefkracht; (bijna) direct klaar voor gebruik na het aanbrengen - Effectief tegen de meeste weekmakers - Temperatuurbereik -20°C - 110°C - Acryl kleeflagen zijn beter bestand tegen vocht en UV blootstelling dan hotmelt maar niet bestand tegen direct watercontact Aanbrenginstructies: - Maak de oppervlakte vrij van vuil, stof en vet - Verwerk het product bij voorkeur op kamertemperatuur; extreme temperaturen kunnen effect op de kleefkracht hebben - Het product is na 1 uur klaar voor gebruik, maar laat de kleeflaag bij voorkeur 72 uur uitharden voor de best mogelijke kleefkracht Toepassingsvoorbeelden: Een brede range aan toepassingen voor het creëren van hersluitbare verbindingen op oppervlakten die mogelijk weekmakers en/of frequent aan UV worden blootgesteld. Kleuren & Breedten Zelfklevende klittenband met hotmelt lijmlaag is uit voorraad in 7 breedten leverbaar in de basiskleuren zwart en wit Behalve deze standaard kleuren en breedten is dit product beschikbaar in 500+ kleuren. De meeste kleuren zijn al beschikbaar vanaf 1 bulkverpakking. Ook afwijkende breedten behoren tot de mogelijkheden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Opmerkingen

Let op, u heeft 2 producten nodig om een correcte verbinding te maken. U heeft dus zowel een haak- als lusgedeelte nodig. Test altijd zelf of de kleefkracht voldoet aan uw eisen; testmateriaal is op aanvraag beschikbaar Ook al is dit product bedoeld voor gebruik bij bijvoorbeeld vochtige omstandigheden en voor buitengebruik geeft het geen duurzame verbinding bij veelvuldig en direct contact met water. In dit geval wordt vaak een Lasbare klittenband toegepast die met speciale apparatuur moet worden aangebracht. Andere oplossingen zijn in een aantal gevallen mogelijk net als het kleven van klittenband op bijzonder materialen. Neem voor advies contact op om de mogelijkheden te bespreken.