Gratis sample aanvragen

Wanneer u nog niet weet wat u wilt kunt u via onze webshop producten toevoegen aan een sample aanvraag. Echter kan het ook zijn dat u precies weet wat u wilt en u dit liever rechtstreeks opvraagt via een contactformulier. In dit geval raden wij u aan het formulier hiernaast in te vullen met uw wens. Kiest u voor deze weg? Dan zal het ontvangen van de samples iets langer duren. Wij zullen namelijk eerst contact met u zoeken om uw vraag te bespreken. Pas daarna kunnen wij de door u gevraagde samples naar u verzenden. Vult u dus het formulier op deze pagina in? Dan kan het tot 5 werkdagen duren voor u een sample van ons ontvangt.

Volgende werkdag al een sample in huis ontvangen?

De snelste weg is via de webshop het gewenste product selecteren, waar u een sample van wilt ontvangen. Wij krijgen deze aanvraag binnen en kunnen direct zien wat u wilt ontvangen. Op werkdagen zullen wij alle sample aanvragen die voor 16:00 uur zijn binnengekomen in behandeling nemen en via de post naar u verzenden. Zo bent u gegarandeerd snel voorzien van de gewenste samples.

Heeft u vragen? Bel ons gerust op werkdagen tot 17:00 uur: +31 (0) 13 5719 847

Snelle sample aanvraag
StrapRyte® Polypropyleen Webbing 50mm Beige 25m

Sample aanvraag

Vul hieronder uw wens in en wij zullen contact met u opnemen betreffende de sample aanvraag. Na ons contact kunnen wij de gewenste samples naar u verzenden. 

    Waar wilt u een sample van ontvangen? (verplicht)