Kunststof Klikgespen

Kunststof klikgespen van StrapRyte® zijn vanwege de grote veelzijdigheid en de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding één van de meest toegepaste onderdelen in vele producten en toepassingen. Of het nu gaat om jassen, rugzakken, hondenriemen, orthopedische braces of één van de vele duizenden andere toepassingen: de gespen van StrapRyte zijn een uitstekende keuze. Kunststof klikgespen zijn perfect te combineren met onze andere fournituren, zoals klittenbanden, bandmateriaal en strapping producten.

Zes verschillende typen klikgespen

Klikgespen (Steekgespen, parachute gespen) zijn er in verschillende uitvoeringen. Naast een verschil in uiterlijk of vorm (bijvoorbeeld gebogen klikgespen) kunnen ze ook verschillende functies hebben. Zo zijn er klikgespen die aan één zijde verstelbaar zijn, maar ook tweezijdig. Daarnaast kunnen ze een extra veiligheidssluiting hebben of juist een "break-away" functie om verstikking te voorkomen. Uiteraard zijn alle gespen verkrijgbaar in verschillende maten. De vermelde breedte betreft altijd de breedte van de band waarvoor de gesp geschikt is. Informeer naar de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een specifiek type kunststof gesp of wilt u advies om tot de juiste keuze te komen? Wij informeren u graag over onze mogelijkheden. Hiervoor bereikt u ons op +31 (0)13 5719847. of neemt u Contact met ons op. Een gesp testen voor uw toepassing kan natuurlijk ook. Vraag vrijblijvend een Sample aan.