Brandvertragende klittenband

In openbare gelegenheden, uitgaansgelegenheden zoals cafés en theaters en bedrijven kan bij brand elke seconde tellen. Het gebruik van brandvertragende klittenband kan hierbij het verschil maken. Uiteraard wordt klittenband met een brandvertragende coating ook toegepast in (werk)kleding, vliegtuig- en auto-industrie en vele andere producten en toepassingen


Kwaliteit van brandvertragende haakband en lusband

Uitgangspunt bij brandvertragende haakband en lusband is de kwaliteit van premium naaibare klittenband. Hieraan wordt een brandvertragende coating toegevoegd, die ervoor zorgt dat naast de standaard Öko-Tex 100 certificering ook de FAR.25.853 certificering voor van toepassing is.

Neem contact met ons op om uw toepassing te bespreken en Sample materiaal aan te vragen.

Bestellen van brandvertragende klittenband

Vanwege het specialistische karakter vindt u brandvertragende haakband en lusband niet terug in onze webshop. Toch kan StrapRyte® diverse breedtes en kleuren vaak direct uit voorraad leveren.

Breedtes: 16mm, 20mm, 25mm, 30mm, 38mm, 50mm Kleuren: Wit en Zwart

Voor meer informatie over de beschikbaarheid en een prijsopgave kunt  Contact met ons opnemen.

Klantspecifieke productie en voorraden klittenband

Ook andere breedtes en/of kleur kunnen wij leveren. Vraag ons ook hier naar de mogelijkheden.

Maar misschien nog belangrijker voor veel van onze klanten is dat wij ook klantspecifieke voorraden aanhouden. Dit kan uiteraard een afwijkende breedte of kleur zijn, maar geldt ook voor wat meer standaard breedten en kleuren.

Brandvertragende klittenband wordt vaak in grotere hoeveelheden en diverse verhoudingen tussen haak- en lusgedeelte gebruikt. Door het aanleggen van een klantspecifieke voorraad kunnen wij perfect aansluiten bij uw productie. Gewenste volumes worden dan snel uit voorraad geleverd en wanneer nodig tijdig aangevuld of aangepast.