Lasbare klittenband

Een lasbare klittenband wordt ingezet wanneer de materialen of toepassing het gebruik van een normale zelfklevende klittenband niet toelaat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan kunststoffen, zeilen en toepassingen die blootgesteld worden aan water.

De lasbare varianten van haakbanden en lusbanden zijn voorzien van een thermisch reactiveerbare lijmlaag. Lasbare klittenband voorzien van deze thermisch reactiveerbare lijmlaag laat zich door “High Frequency” (HF), thermoroller cq thermopers of soortgelijks reactiveren. Gebruik is eenvoudig en snel, maar vereist dus wel het gebruik van speciale apparatuur.

Testen van lasbare klittenband

Om zeker te zijn dat de lasbare klittenband zich goed hecht aan de beoogde materialen, verwerkbaar zijn met uw apparatuur en de juiste oplossing bieden, is het belangrijk de toepassing goed te testen. Wanneer u nog niet eerder StrapRyte® heeft verwerkt, kan testmateriaal ter beschikking worden gesteld.

Neem contact met ons op om uw toepassing te bespreken en Sample materiaal aan te vragen.

Bestellen van lasbare klittenband

Vanwege het specialistische karakter van lasbare klittenband vindt u lasbare haakband en lasbare lusband niet terug in onze webshop. Toch kan StrapRyte® diverse breedtes en kleuren direct uit voorraad leveren.

Breedtes: 20mm, 25mm, 30mm, 38mm, 50mm, 100mm
Kleuren: Wit en Zwart

Voor meer informatie over de beschikbaarheid en een prijsopgave kunt  Contact met ons opnemen.

Klantspecifieke productie en voorraden

Ook een afwijkende breedte en/of kleur kunnen wij leveren. Vraag ons ook hier naar de mogelijkheden.

Maar misschien nog belangrijker voor veel van onze klanten is dat wij ook klantspecifieke voorraden aanhouden. Dit kan uiteraard een afwijkende breedte of kleur zijn, maar geldt ook voor wat meer standaard breedten en kleuren.
Lasbare klitenband wordt vaak in grotere hoeveelheden en diverse verhoudingen tussen haak- en lusgedeelte gebruikt. Door het aanleggen van een klantspecifieke voorraad kunnen wij perfect aansluiten bij uw productie. Gewenste volumes worden dan snel uit voorraad geleverd en wanneer nodig tijdig aangevuld of aangepast.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.