Elastisch klittenband – wanneer een verbinding ook rekbaar moet zijn

Elastisch klittenband is een geweven combinatie van polyamide en rubber die zeer stevig is. Gecombineerd met een normale haakband, wordt een rekbare verbinding gecreëerd met een zeer lange levenscyclus.

Elastisch klittenband

Naaibaar Elastische Lusband 25mtr

34.0075.00 excl. BTW
Product bekijken
 • Clear

De toepassing van elastisch klittenband

Net als vele andere naaibare klittenbanden is ook dit type uitgerust met naaistrips aan beide zijden, zodat het klittenband makkelijk met een naaimachine te verwerken is. Verder is het geschikt voor een brede range aan toepassingen waar een hersluitbare verbinding met elasticiteit voor nodig is.
Tenslotte wordt deze geweven elastische band ook vaak toegepast wanneer huidcontact van toepassing is. De samenstelling van het materiaal zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel op de huid.

Enkele toepassingsvoorbeelden zijn:
 • Textielproducten
 • Bandages
 • Diverse medische producten


 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en breedten bij StrapRyte® in Tilburg

  Naaibaar elastisch klittenband is standaard in twee kleuren en vijf breedten verkrijgbaar bij StrapRyte® in Tilburg. Andere kleuren zijn vaak al beschikbaar vanaf 1 bulkverpakking. Elastisch klittenband is leverbaar per 25 meter rol. Let erop dat er vaak twee producten nodig zijn om een correcte verbinding te maken; een combinatie met een haakgedeelte is meestal noodzakelijk.

  Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

  Naaibaar elastisch klittenband is voor de meeste gebruikers niet het type klittenband dat zij normaal het meeste toepassen. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen over de toepassing hiervan in uw product(ie) heeft. Neem bij vragen daarom gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u het best van dienst kunnen zijn. U bereikt ons op het telefoonnummer +31 (0)13 5719847.

  Dit product testen of verwerken in een prototype kan natuurlijk ook. StrapRyte helpt u graag op weg met Sample materiaal