Metalen gespen

Bent u opzoek naar technische gespen en zoekt u metalen gespen om uw riemen net dat beetje extra te geven? Met de gespen van Strapryte lukt dat zeker! U heeft een ruime keuze uit ons assortiment met gespen in verschillende stijlen. Is er in ons assortiment niets te vinden wat past bij de uitstraling van uw riemen? Onze metalen gespen zijn indien gewenst ook beschikbaar met andere doorvoermaten, draaddikten en kleuren.


Onze persoonlijke werkwijze bij het produceren van metalen gespen

Onze metalen gespen, en andere fournituren van metaal, zijn standaard beschikbaar met een zilveren finish. Ook kunnen de metalen fournituren gemakkelijk gekleurd worden door onze coating service. U heeft dan de keuze uit heel veel verschillende kleuren. Ook speciale finishes zijn mogelijk. Wilt u een glanzende gesp, of liever een doffe? Bij StrapRyte kan het allemaal.

Bestel bevestigingsmaterialen voor allerlei producten bij Strapryte in Tilburg

U heeft bij ons de keuze uit metalen gespen voor verschillende soorten producten. Denk hierbij aan tassen, veiligheidsgordels, tuigjes, hondenriemen of braces. In combinatie met onze andere fournituren kunnen veel verschillende soorten producten gefabriceerd worden. Wij denken graag met u mee. Wanneer u ons belt op +31 (0)13 5719847 bespreken we graag de mogelijkheden met u.