Polypropyleen Webbing / Tassenband

Polypropyleen band, tassenband, parachuteband of koppelband. Meerdere namen die gebruikt worden voor het meest toegepaste bandmateriaal. Omdat tassenband en parachuteband de veelzijdigheid van deze band maar gedeeltelijk weergeven, houdt StrapRyte® het bij polypropyleen band of polypropyleen webbing

Polypropyleen Band

Polypropyleen band 1.2mm 25mtr

4.5012.75 excl. BTW
Product bekijken
  • Clear

Polypropyleen Band

Polypropyleen band 1.6mm 25mtr

7.5014.95 excl. BTW
Product bekijken
  • Clear

Over Polypropyleen (tassen)band

Polypropyleen (tassen)band is zo populair omdat het breed inzetbaar is vanwege zijn prima breeksterkte en prijs / kwaliteitsverhouding. Daarnaast kan polypropyleen webbing ook voor outdoor toepassingen gebruikt worden. De populariteit en brede inzetbaarheid van polypropyleen bandmateriaal zorgt er tevens voor dat er een ruime keuze in breedten en kleuren beschikbaar is. StrapRyte® biedt direct uit voorraad 8 verschillende breedten en 16 kleuren aan.

Uitstekende tassenband voor outdoor toepassingen

Polypropyleen tassenband is een uitstekende keuze voor outdoor toepassingen. Door zijn uitstekende uv-bestendigheid, en het feit dat polypropyleen geen water opneemt, zorgt dit materiaal ervoor dat schimmel en verrotting geen kans krijgen. Daarnaast is polypropyleen nauwelijks rekbaar. Polypropyleen staat niet bekend als beste keuze bij toepassingen die veel schuurweerstand kennen. Daarom is polypropyleen bandmateriaal niet geschikt voor de afwerking van ruwe kanten, bescherming van randjes en dergelijke toepassingen.

Polypropyleen band verkrijgbaar in verschillende varianten

Naast de types, breedten en kleuren polypropyleen webbing, die u in onze webshop vindt, is het mogelijk polypropyleen bandmateriaal in diverse dikten en weefstructuren te produceren. Hierdoor kunnen technische aspecten, dikten en dergelijke van elkaar verschillen. Andere kleuren dan die wij standaard op voorraad houden behoren ook tot de mogelijkheden.

Laat ons uw wensen weten

Bent u geïnteresseerd in polypropyleen band/webbing of heeft u hier een vraag over? Neem gerust CONTACT met ons op. Ook kunt u ons bereiken via +31 (0)13 5719847. Wij bespreken dan uw wensen en voorzien u graag van persoonlijk advies.