Zelfklevend microhaak klittenband

Combineer zelfklevende microhaak met velour en creëer een extra dunne klittenbandverbinding. Een extra dunne klittenbandverbinding die bovendien vaak een luxere uitstraling geeft. Bovendien is een klittenbandverbinding van Microhaak en velour soepeler en de kleinere haakjes zorgen voor minder kans op irritatie bij huidcontact.

Wel ligt het aantal openingen van de Microhaak en Velour iets lager dan die van traditionele klittenband en zorgen de kleinere haakjes er voor dat de maximale kracht die kan worden uitgeoefend op de verbinding ook wat lager ligt. Desalniettemin kan in heel veel toepassingen de combinatie van Velour en Microhaak een prachtig alternatief zijn voor traditionele klittenband.

Zelfklevende Microhaak is standaard voorzien van een Hotmelt lijmlaag en verkrijgbaar op rollen van 25 meter.

Zelfklevende Microhaak

Microhaak Zelfklevend 25mtr

14.5034.00 excl. BTW
Product bekijken
  • Clear

Voorraadprogramma Microhaak

Momenteel zijn in het Microhaak voorraadprogramma opgenomen: Naaibare Microhaak in 20mm, 25mm, 30mm, 38mm, 50mm en 300m - in zwart en wit Zelfklevende Microhaak in 20mm, 25mm, 30mm, 38mm, 50mm - in zwart en wit Voor andere typen, breedten en kleuren kunt u contact met ons opnemen De tegenpool van Microhaak, Velours, is uiteraard ook beschikbaar Ga hiervoor naar het Voorraadprogramma Velours