Winkelwagen Geen producten

Zelfklevende rondjes

Duurzame kwaliteit
Persoonlijk advies
Gratis verzending vanaf € 50,-
Home / Zelfklevende rondjes

Zelfklevende klittenband rondjes levert StrapRyte standaard uit voorraad in drie doorsneden en twee kleuren met een stevige kleeflaag, die ook goed hecht bij hoge temperaturen. De eigenschappen van een hotmelt lijmlaag vindt u terug bij ons zelfklevende klittenband.

Zelfklevende klittenband rondjes op maat

Wij produceren onze rondjes in diverse standaard maten. Echter leveren wij altijd maatwerk, dus ook andere doorsneden zijn mogelijk. Ook zijn de rondjes in diverse kleuren  verkrijgbaar. Tenslotte zijn zelfklevende klittenband rondjes ook te produceren met een acryl lijmlaag. Op deze manier blijven de klittenband rondjes kleven op allerlei ondergronden, ook op stof, dat nogal beweeglijk is.Ø-16mm
Ø 16mm
Ø-22-mm
Ø 22 mm
Ø-47-mm
Ø 47 mm

Klittenband in diverse soorten en maten

Net zoals onze andere soorten klittenband, zijn ook onze zelfklevende rondjes verkrijgbaar in diverse maten. Zo kan ieder voorwerp, ongeacht het formaat, worden voorzien van klittenband. De klittenband rondjes zijn, per rol van 25 meter uit voorraad, verkrijgbaar in de maten:

  • 16 millimeter doorsnede;
  • 22 millimeter doorsnede;
  • 47 millimeter doorsnede.

Diverse klittenband rondjes te koop

Er zijn niet alleen zelfklevende klittenband rondjes te koop. Onze klittenband rondjes zijn ook leverbaar in een niet zelfklevende uitvoering, al dan niet uitgevoerd met een schroefgaatje. Ook andere vormen zijn mogelijk, zoals vierkantjes en ovaaltjes. Wilt u hierover meer informatie? Neem  dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)13 5719847.


 

Alle bedragen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel
// Call/mail clickevents