Winkelwagen Geen producten

Zelfklevend klittenband

Bij StrapRyte vindt u zelfklevend klittenband voorzien van beschermende PET-film voor een zeer accurate verwerking.Haak-Hotmelt
Haak Hotmelt
Lus-Hotmelt
Lus Hotmelt
Haak-&-Lus-in-1-hotmelt
Haak & Lus in 1 hotm..
Velours-Hotmelt
Velours Hotmelt
Haak-Acryl
Haak Acryl
Lus-Acryl
Lus Acryl
Rondjes-gestanst-hotmelt
Rondjes gestanst hot..
Mushroom-hotmelt
Mushroom hotmelt

Bekijk de voordelen van de verschillende lijmlagen op zelfklevend klittenband

Wij hebben een grote voorraad zelfklevend klittenband met een tweetal verschillende lijmlagen: hotmelt en acryl. Wij hebben de voordelen van beide lijmsoorten voor u op een rijtje gezet:

Hotmelt heeft een hoge aanvangskleefkracht en is na aanbrengen van het klittenband vrijwel direct te belasten. Deze kleeflaag is niet toepasbaar op ondergronden met weekmakers, vochtige omstandigheden of buitentoepassingen. De voordelen ten opzichte van acryl zijn een gunstigere prijs en een betere belastbaarheid.

Acryl heeft een lagere aanvangskleefkracht dan Hotmelt en moet uitharden voordat een zeer sterke verbinding ontstaat. Deze kleeflaag kan op de meeste ondergronden worden gebruikt, ook op meeste kunststoffen met weekmakers (PVC). Een uitzondering vormt polypropyleen. In tegenstelling tot Hotmelt is acryl wel goed te gebruiken in vochtige omstandigheden of bij grote temperatuurverschillen.

Profiteer van onze grote voorraad

Uit voorraad leveren wij standaard zelfklevend klittenband met een Hotmelt of acryl lijmlaag en zogenaamde Haak-in-Lus-in-1 met een Hotmelt lijmlaag. Ook gestanste en zelfklevende producten, zoals rondjes en sharkteeth leveren wij uit voorraad. Andere producten zoals bijvoorbeeld mushroom, microhaak, brandvertragende klittenband zijn tevens leverbaar met een lijmlaag. Soms is een lijmlaag niet afdoende. Een lasbare klittenband kan in dat geval oplossing bieden. Wilt u hierover vrijblijvend advies? Bel dan naar +31 (0)13 5719847.


 

Alle bedragen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel
// Call/mail clickevents
LEVERING KATOEN PRODUCTEN (ivm Corona)

De beschikbaarheid van met name katoenen keperband wordt steeds nijpender.
Door de grote behoeftes van dit product in de medische sector wordt de korte termijn beschikbaarheid steeds kleiner en nemen de levertijden voor nieuwe producties fors toe.


StrapRyte kan tot heden nog steeds volumes katoenen (keper)band leveren.

Echter,
1 - Bepaalde items zijn op korte termijn niet meer leverbaar.
2 - Wij adviseren iedereen ook voor de komende maanden product te reserveren


Daarom,
- Lees op onze website de laatste update over de beschikbaarheid
- Neem contact met ons op om uw korte termijn en/of lange termijn behoefte af te dekken en eventueel alternatieven door te spreken..