Winkelwagen Geen producten

Polypropyleen band

Duurzame kwaliteit
Persoonlijk advies
Gratis verzending vanaf € 50,-
Home / Polypropyleen band

Polypropyleen band als webbing is een uitstekende keuze voor outdoor toepassingen. Door zijn uitstekende uv-bestendigheid, en het feit dat polypropyleen geen water opneemt, zorgt dit materiaal ervoor dat schimmel en verrotting geen kans krijgen. Ook is polypropyleen nauwelijks rekbaar. Polypropyleen staat niet bekend als beste keuze bij toepassingen die veel schuurweerstand kennen. Daarom is polypropyleen webbing niet geschikt voor de afwerking van ruwe kanten, bescherming van randjes en dergelijke toepassingen.

Wij produceren uw polypropyleen band op maat in Tilburg

Naast de types, breedten en kleuren polypropyleen webbing, geschikt als band voor tassen, die u in onze webshop vindt, is het mogelijk polypropyleen webbing in diverse dikten en weefstructuren te produceren. Hierdoor kunnen technische aspecten, dikten en dergelijke van elkaar verschillen. Ook bestaat de mogelijkheid een tubulair geweven (dubbelzijdige) webbing te produceren die sterker is dan enkelzijdige webbing.10mm-polypropyleen-Webbing
10mm polypropyleen W..
15mm-polypropyleen-webbing
15mm polypropyleen w..
20mm-polypropyleen-Webbing
20mm polypropyleen W..
25mm-Polypropyleen-Webbing
25mm Polypropyleen W..
30mm-polypropyleen-Webbing
30mm polypropyleen W..
40mm-polypropyleen-Webbing
40mm polypropyleen W..
50mm-polypropyleen-Webbing
50mm polypropyleen W..

Laat ons uw wensen weten

Bent u geïnteresseerd in het laten maken van polypropyleen band? Of heeft u interesse in onze andere fournituren, zoals klittenband, strapping producten of haken? Laat ons uw wensen dan weten. Hiervoor kunt u ons bereiken via +31 (0)13 5719847. Wij bespreken dan uw wensen en voorzien u graag van persoonlijk advies.


 

Alle bedragen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel
// Call/mail clickevents
Donderdag 4 juni zijn wij ivm familieomstandigheden telefonisch niet bereikbaar.

Stuurt u ons svp al uw vragen per mail of stuur ons een terugbelverzoek.
Wij zullen hier zsm op reageren