Winkelwagen Geen producten

Polyamide band

Duurzame kwaliteit
Persoonlijk advies
Gratis verzending vanaf € 50,-
Home / Polyamide band

Nylon band, dat ook wel polyamide band wordt genoemd, is qua materiaal sterker dan het veel gebruikte polypropyleen. Vaak geeft een dunnere polyamide band al meer breeksterkte dan een dikkere polypropyleen webbing, zoals een tassenband ook wel eens genoemd wordt. Bovendien is polyamide band een uitstekende keuze bij toepassingen die een hoge schuurweerstand vereisen. Veel mensen gebruiken polyamide band ook vanwege de dunne, zachte en luxe uitstraling.

Maatwerk bij het produceren van polyamide band

Naast de types, breedten en kleuren polyamide band die u in onze webshop vindt, is het mogelijk webbings in diverse dikten en weefstructuren te produceren. Hierdoor kunnen we de technische aspecten, dikten en kleuren aan uw wensen aanpassen. Zo bestaat er de mogelijkheid een tubulair geweven webbing te produceren die sterker is dan een enkelzijdige webbing.

Laat ons uw wensen weten

Produceert u schitterende producten die een net zo mooie tassenband verdienen? Laat ons dan weten waar deze banden aan moeten voldoen en wij produceren de schitterende tassenbanden die perfect bij uw tas passen. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en eisen. Dit doen we als u belt naar +31 (0)13 5719847.10mm-Nylon-Webbing
10mm Nylon Webbing
15mm-Nylon-Webbing
15mm Nylon Webbing
20mm-Nylon-Webbing
20mm Nylon Webbing
25mm-Nylon-Webbing
25mm Nylon Webbing
30mm-Nylon-Webbing
30mm Nylon Webbing
40mm-Nylon-Webbing
40mm Nylon Webbing
50mm-Nylon-Webbing
50mm Nylon Webbing

 

Alle bedragen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel
// Call/mail clickevents
LEVERING KATOEN PRODUCTEN (ivm Corona)

De beschikbaarheid van met name katoenen keperband wordt steeds nijpender.
Door de grote behoeftes van dit product in de medische sector wordt de korte termijn beschikbaarheid steeds kleiner en nemen de levertijden voor nieuwe producties fors toe.


StrapRyte kan tot heden nog steeds volumes katoenen (keper)band leveren.

Echter,
1 - Bepaalde items zijn op korte termijn niet meer leverbaar.
2 - Wij adviseren iedereen ook voor de komende maanden product te reserveren


Daarom,
- Lees op onze website de laatste update over de beschikbaarheid
- Neem contact met ons op om uw korte termijn en/of lange termijn behoefte af te dekken en eventueel alternatieven door te spreken..