NIEUW ! Januari 2022 – Microhaak Klittenband

Microhaak klittenband verkopen wij sinds lange tijd maar omdat de vraag explosief blijft toenemen ontkomen wij er niet aan meer verschillende typen, breedten en kleuren uit voorraad te gaan leveren.

Wat is Microhaak Klittenband ?

Microhaak is een klittenband die op een andere wijze wordt geproduceerd dan tradtionele klittenband. Dit productieproces leent zich er voor om de grootte van de haakjes aan te passen. De naam zegt het al, microhaak klittenband is een klittenband met kleine haakjes en wordt veelal gecombineerd met velour. Hierdoor ontstaat een klittenband verbinding die veel dunner is dan een verbinding met traditionele haak- en lusband

Wat zijn de voordelen van Microhaak Klittenband ?

Zoals reeds aangegeven zorgt een combinatie van Microhaak klittenband met velour voor een veel dunnere klittenbandverbinding.
Dunne klittenband wordt heeft daarom ook vaak een luxere uitstraling. Daarnaast is een dunne microhaak klittenband soepeler en de kleinere haakjes zorgen voor minder iritatie bij kans op huidcontact.

Wel ligt het aantal openingen van de klittenbandverbinding iets lager dan die van traditionele klittenband en zorgen de kleinere haakjes er voor dat de maximale kracht die kan worden uitgeoefend op de verbinding ook wat lager ligt.

StrapRyte® Back-to-Back Microhook Velour 20mm Zwart

Voorraadprogramma Microhaak Klittenband

Momenteel zijn in het voorraadprogramma Microhaak klittenband opgenomen:

Naaibare microhaak in 20mm, 25mm, 30mm en 50mm – in zwart en wit
Zelfklevende microhaak in 20mm, 25mm, 30mm en 50mm – in zwart
Voor andere typen, breedten en kleuren kunt u contact met ons opnemen

De tegenpool van Microhaak – Velour – is uiteraard ook beschikbaar
Ga hiervoor naar het Voorraadprogramma Velour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *