Winkelwagen Geen producten

Klittenband kopen

Duurzame kwaliteit
Persoonlijk advies
Gratis verzending vanaf € 50,-
Home / Klittenband kopen
Wanneer u voor uw bedrijf klittenband wilt kopen, dan is het handig om dit te bestellen bij een groothandel, zoals StrapRyte. U bestelt hier eenvoudig grote partijen tegelijk, waardoor u vaak profiteert van aantrekkelijke kortingen. Ook heeft u de keuze uit diverse varianten. Zo is er haakband met opstaande vezels, die zorgen voor extra grip. Ook is er zacht en soepel lusband, waar het haakband stevig in blijf hangen. Bovendien is ons klittenband  bestand tegen verschillende omstandigheden, zoals brand en water.

Klittenband kopen bij een gespecialiseerde groothandel

Kopen bij een gespecialiseerde groothandel zoals StrapRyte betekent het beste type klittenband verbinding, een professionele kwaliteit en de mogelijkheid vele kleuren en breedten te leveren. De meeste van onze klittenband zijn leverbaar in ruim 500 kleuren die wij graag voor onze klanten matchen.  In combinatie met onze standaard beschikbare breedtes en lijmsoorten geeft dit al ruim 25.000 mogelijke klittenbandsluitingen. Bent u op zoek naar de meeste duurzame verbinding en de grootste keuze? Kies dan voor het klittenband programma van StrapRyte.

Een duurzame en soepele verbinding

Naast normale lusband en haakband, zowel in naaibare als zelfklevende uitvoering, levert StrapRyte als groothandel ook allerlei typen voor speciale toepassingen. Elastische, brandvertragende en waterbestendig klittenband zijn hiervan voorbeelden. Maar ook lasbare klittenband die aangebracht moet worden met speciale apparatuur, haak & lus in 1 de enige klittenband die verbinding kan maken met zichzelf, maar ook klittenband gestanst in vormen zoals klittenband rondjes. Bent u op zoek naar de meest duurzame verbinding en de meeste keuze? Kies dan voor het klittenband programma van StrapRyte.

Vraag om gedegen advies

Bij ons kunt u kiezen uit vele soorten klittenband. Weet u niet zeker welk klittenband in uw situatie het meest geschikt is om te kopen? Vraag onze experts om advies door te bellen naar +31 (0)13 5719847.

Ook interessant:

Nylon band | Gekleurd klittenband | Breed klittenband

Vragen? Neem contact met ons op

U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht antwoorden.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

 

Alle bedragen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel
// Call/mail clickevents