Holy Cow!

Holy Cow !

 

Al jaren zijn wij een trotse leverancier van fournituren voor onze vrienden van Holy Cow Guitarstraps. Holy Cow is een unieke vintage gitaarband en volledig handgemaakt in Nederland. Zowel nationaal als internationaal zijn de guitarstraps van Holy Cow in de music scene een begrip geworden. HolyCow guitarstraps worden al door veel bekende Nederlandse en internationale artiesten gedragen zoals o.a. Blof, Jett Rebel, Douwe Bob, Danny Vera en nog vele anderen.

 

Unieke materialen

Alle gebruikte stoffen zijn echt vintage (meestal jaren 50, 60 en 70). Door Marc Odijk – zelf een begenadigd gitarist – intensief gezocht en gevonden in oude lokale Nederlandse en Belgische stoffenwinkels en magazijnen. Hierdoor zijn bijna alle gitaarbanden in de collectie eenmalig en de oplage meestal maar een handvol gitaar straps.

De vezels, velours, patronen en de manier waarop ze jaren geleden geweven zijn gaan perfect samen met de rock n’ roll uitstraling waarvan veel gitaristen zo houden. Bezoek Holy Cow en bewonder de grote variëteit aan bijzondere gitaarbanden van de hoogste kwaliteit

 

Holy Cow guitar straps en StrapRyte® fournituren

Gitaristen stellen hoge eisen aan het draagcomfort van hun guitar straps, in het bijzonder de verstelbaarheid van de band. Om de band optimaal verstelbaar te maken levert StrapRyte® al jaren een tweetal metalen fournituren.

De rechthoekige metalen ring of passant verbindt aan beide zijden de band met de leren eindstukken. Deze leveren eindstukken worden ook met de hand geselecteerd en gesneden en verbinden de gitaarband aan de gitaar.

StrapRyte® Rechthoekige Ring metaal 50mm

De guitar strap kan in lengte verstelt worden door toevoeging van de verstelbare metalen ring van StrapRyte®. In beiden gevallen wordt de breedste variant gebruikt met een doorvoer van 5cm.

StrapRyte® Ring verstelbaar metaal 50mm

Bekijk alle breedten metalen ringen en andere soorten metalen fournituren

 

Meer fournituren van StrapRyte®

De metalen fournituren die Holy Cow in de guitar straps gebruikt zijn bij Strapryte® verkrijgbaar in verschillende doorvoermaten. Klant specifiek kan eventueel ook nog de draaddikte aangepast worden.
Daarnaast wordt de rechthoekige passant ook geleverd als ovale variant en de verstelbare ring is tevens verkrijgbaar als variant met roller

Ovale Ring Metaal StrapRyte® Ring verstelbaar met roller metaal 16mm

 

Heeft u voor uw product, strap of idee band of fournituren nodig? Bekijk dan het grote assortiment bandmateriaal met bijpassende kunststof fournituren of metalen fournituren

 

Gitaar-Gesp            Gitaar Blog Holy Cow

Gitaar Gesp Blog Holy Cow