Winkelwagen Geen producten

Dubbelzijdig klittenband

Duurzame kwaliteit
Persoonlijk advies
Gratis verzending vanaf € 50,-
Home / Dubbelzijdig klittenband

Dubbelzijdig klittenband, dat ook wel “back to back” wordt genoemd, is een klittenbandsoort die bestaat uit twee klittenbanden die met de ruggen aan elkaar zijn verbonden. Vaak zijn dit een haakband en een lusband. Een haakband heeft opstaande vezels, waartussen de zachte vezels van de lusband blijven hangen. Dubbelzijdig klittenband wordt vaak gebruik als kabelbinder, om zo een bundel kabels netjes bij elkaar te houden. Ook voor het bundelen van andere producten is “back to back” klittenband zeer geschikt.

Bestel dubbelzijdig klittenband op maat

Behalve een haak-luscombinatie zijn er veel meer varianten van dubbelzijdig klittenband verkrijgbaar. StrapRyte vervaardigt alle soorten klittenband desgewenst op maat en in de gewenste kleur. Zo kan er ook een haak-haak- of lus-lusverbinding gerealiseerd worden. De klittenbanden kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Dit kan bijvoorbeeld stevig microhook zijn, maar ook zacht velours is mogelijk. Er zijn allerlei mogelijkheden. Regelmatig wordt met dubbelzijdig klittenband ook klittenband met een kleefzijde bedoeld. Wij hebben ook een breed assortiment zelfklevende klittenbanden.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Wij hebben dus dubbelzijdig klittenband in allerlei soorten en maten. En dat voor lage prijzen. Ook verzenden wij uw bestelling voor het laagste bedrag voor franco verzending. Heeft u specifieke wensen voor uw “back to back” klittenband? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op voor het plannen van een adviesgesprek, door te bellen naar +31 (0)13 5719847.

Ook interessant:
HaakbandKlittenband kopen | Nylon band

Vragen? Neem contact met ons op

U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht antwoorden.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

 

Alle bedragen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel
// Call/mail clickevents