Winkelwagen Geen producten

Band / Webbing

Home / Band / webbing

Diverse soorten Webbing – Tassenband - Biesband - Verstevigingsband - Keperband in vele kleuren en breedten leverbaar zoals Polypropyleen, Nylon en Katoen


 


Polypropyleen-Webbing
Polypropyleen Webbing
Nylon-Webbing
Nylon Webbing
Heavy-Duty-Nylon-Poliamide-Webbing
Heavy Duty Nylon Pol..
Katoenen-Band
Katoenen Band
Polyester-Band
Polyester Band
Keperband
Keperband

Polyproplyleen Webbing
PP webbing is een uitstekende keuze voor outdoor toepassingen. Door zijn prima UV bestendigheid en het feit dat polypropyleen geen water opneemt zorgt het er voor dat schimmel en verrotting geen kans krijgen. Ook kent PP-webbing nauwelijks stretch.

Polypropyleen staat niet bekend als beste keuze bij toepassingen die veel schuurweerstand kennen. Daarom is PP webbing niet geschikt voor afwerking ruwe kanten, bescherming van randjes ed.

Naast de types, breedten en kleuren polypropyleen webbing (tassenband) die u in onze webshop vindt, is het mogelijk pp webbing in diverse dikten en weefstructuren te produceren. Hierdoor kunnen technische aspecten, dikten ed van elkaar verschillen. Ook bestaat de mogelijkheid een tubulair geweven webbing te produceren die normaal gesproken sterker is dan enkelzijdige webbing.
 
Nylon / Polyamide Webbing
Nylon of wel polyamide webbing is qua materiaal sterker dan polypropyleen. Vaak geeft een dunnere webbing al meer breeksterkte dan een dikkere polypropyleen variant. Bovendien is Nylon een uitstekende keuze bij toepassingen die een hoge schuurweerstand vereisen. Door veel gebruikers wordt Nylon band ook ingezet vanwege de dunne, zachte en luxe uitstraling.

Voor gebruik in of rondom water is Nylon minder geschikt. Nylon absorbeert water snel waardoor schimmels en verrotting gaat ontstaan.

Naast de types, breedten en kleuren Nylon - Polyamide webbing (tassenband) die u in onze webshop vindt, is het mogelijk Nylon webbing in diverse dikten en weefstructuren te produceren. Hierdoor kunnen technische aspecten, dikten ed van elkaar verschillen. Ook bestaat de mogelijkheid een tubulair geweven webbing te produceren die normaal gesproken sterker is dan enkelzijdige webbing.

Breeksterkte
 in daN
Polypropyleen
Webbing
Nylon
Webbing
10mm 150 300
15mm 240 400
20mm 300 600
25mm 400 750
30mm 450 900
40mm 700 1200
50mm 780 1450


 

Alle bedragen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel