Winkelwagen Geen producten

Kabelbinders

Een hersluitbare klittenband kabelbinder is bij StrapRyte verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kunt u uw kabels overzichtelijk in diverse categorieën bij elkaar binden. De klittenband kabelbinders zijn bijna onbeperkt herbruikbaar en zijn ideaal voor professioneel- en thuisgebruik. Wij leveren de kabelbinders ook op rol, zodat u ze eenvoudig op maat kunt knippen.

Profiteer van de voordelen van een hersluitbare klittenband kabelbinder

Een hersluitbare klittenband kabelbinder biedt een aantal aantrekkelijke voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Door de ruime afmetingen van 14 millimeter x 150 millimeter is er voldoende ruimte voor veel kabels;
  • Bijna onbeperkt herbruikbaar;
  • Ideaal voor professioneel, kantoor- en thuisgebruik;
  • Voor bundeling van onder meer computer-, TV-, en elektronica kabels;
  • Hoge treksterkte;
  • Geschikt voor bundeldoorsnede tot ca 30-35 millimeter;
  • Verkrijgbaar in 5 kleuren voor gemakkelijke codering.

Voor zwaardere kabels, snoeren, slangen, leidingen en voor bundeldoorsneden van meer dan 35 millimeter is er onze back-to-back kabelbinder op rol.Kabelbinders
Kabelbinders
Kabelbinders-op-rol
Kabelbinders op rol

Een hersluitbare klittenband kabelbinder op rol

Onze hersluitbare klittenband kabelbinder op rol is 16 millimeter breed en geschikt voor normale kabels, snoeren en slangen. Ook is er een variant van 25 millimeter breed. Deze kabelbinder is extra stevig, waardoor hij geschikt is voor zwaardere kabels, leidingen en slangen. Deze kabelbinders is geschikt voor toepassingen met een grote bundeldoorsnede. Al onze kabelbinders zijn bijna onbeperkt herbruikbaar. De kabelbinders op rol zijn eenvoudig zelf op maat te knippen.

Bestel uw kabelbinders snel en eenvoudig

Profiteer ook van onze sterke kabelbinders en werk uw kabels voortaan overzichtelijk en netjes weg. Bestel daarom uw kabelbinders vandaag nog. Heeft u vragen? Bel dan +31 (0)13 5719847.


 

Alle bedragen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel
// Call/mail clickevents