Naaibare microhaak klittenband

Combineer naaibare microhaak met velours en creëer een extra dunne klittenbandverbinding. Een extra dunne klittenbandverbinding die bovendien vaak een luxere uitstraling geeft. Bovendien is een klittenbandverbinding van Microhaak en velours soepeler en de kleinere haakjes zorgen voor minder kans op irritatie bij huidcontact.

Wel ligt het aantal openingen van de Microhaak en Velours iets lager dan die van traditionele klittenband en zorgen de kleinere haakjes er voor dat de maximale kracht die kan worden uitgeoefend op de verbinding ook wat lager ligt. Desalniettemin kan in heel veel toepassingen de combinatie van Velours en Microhaak een prachtig alternatief zijn voor traditionele klittenband.

Naaibare Microhaak

Microhaak Naaibaar

8.0099.50 excl. BTW
  • Clear

Naaibare Microhaak

Microhook 20mm zwart 25mtr

7.50 excl. BTW

Geen categorie

Microhook 20mm zwart 50m

15.00 excl. BTW

Voorraadprogramma Microhaak

Momenteel zijn in het Microhaak voorraadprogramma opgenomen: Naaibare Microhaak in 20mm, 25mm, 30mm, 38mm, 50mm en 300m - in zwart en wit Zelfklevend Microhaak in 20mm, 25mm, 30mm, 38mm, 50mm - in zwart en wit Voor andere typen, breedten en kleuren kunt u contact met ons opnemen De tegenpool van Microhaak, Velours, is uiteraard ook beschikbaar Ga hiervoor naar het Voorraadprogramma Velours