Winkelwagen Geen producten

Klittenband producent

Duurzame kwaliteit
Persoonlijk advies
Gratis verzending vanaf € 50,-
Home / Klittenband producent

Een betrouwbare klittenband producent die kwaliteit levert, dat is StrapRyte. Ons hoogwaardige klittenband is leverbaar in diverse varianten en kleuren. Ook klittenband dat te gebruiken is onder ongewone omstandigheden is bij ons verkrijgbaar. Zo is er waterbestendig, uv-bestendig en brandvertragend klittenband. Zo blijft ons klittenband onder alle omstandigheden goed zitten.

Profiteer van het maatwerk van een betrouwbare klittenband producent

Het bijzondere van onze klittenbandfabriek is dat wij optimaal maatwerk bieden. Zo bieden wij klittenbanden in alle denkbare maten, maar ook in diverse kleuren en met diverse soorten verbindingen. Wilt u bijvoorbeeld een lichte verbinding met kleinere haakjes? Of moet het klittenband juist goed vast blijven zitten met grotere haakjes, zodat het klittenband ook bij onverwachte bewegingen niet losraakt? Alles is mogelijk. Wij zorgen voor de gewenste eigenschappen van het klittenband. Zowel standaard zaken, zoals  kleur en afmetingen, als specifieke wensen regelen wij voor u.

Laat ons uw wensen weten

Vertel ons uw wensen en wij maken uw klittenband compleet op maat. Hierin zien wij als flexibele klittenband producent geen beperkingen, maar alleen maar mogelijkheden. Laat ons weten waar uw klittenband aan moet voldoen en als flexibele producent maken wij uw wensen waar. Kom langs voor een kennismakingsgesprek, dan bekijken we samen de mogelijkheden. U maakt een afspraak via +31 (0)13 5719847.

Ook interessant:

Klikgespen kopen | Dubbelzijdig klittenband | Haakband

Vragen? Neem contact met ons op

U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht antwoorden.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

 

Alle bedragen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel
// Call/mail clickevents