Winkelwagen Geen producten

Breed klittenband

Duurzame kwaliteit
Persoonlijk advies
Gratis verzending vanaf € 50,-
Home / Breed klittenband

Met breed klittenband kunt u twee verschillende componenten extra stevig aan elkaar bevestigen. Dit kan dankzij het extra grote hechtoppervlak. Ons breed klittenband is verkrijgbaar in allerlei varianten en kleuren. Net zoals onze andere soorten klittenband is ook breed klittenband bestand tegen alle omstandigheden. Zo is er brandvertragend klittenband, uv-bestendig klittenband en waterbestendig klittenband, dat ook in de extra brede variant verkrijgbaar is.

Hoe breed moet uw klittenband zijn?

Wanneer u normaal of breed klittenband in standaard maten tot 150mm zoekt, dan heeft StrapRyte de oplossing voor u. Hierin zijn de eigenschappen van het klittenband wel naar uw wens aan te passen. Wij helpen u hierin graag. Ons klittenband is verkrijgbaar als zelfklevend, naaibaar en zelfs lasbaar band. Verder is het klittenband leverbaar in allerlei kleuren. Het klittenband is tevens onder alle omstandigheden te gebruiken. Zo is er brandvertragend, waterbestendig en uv-bestendig klittenband. Dit bieden wij aan in onze standaard maten tot 150mm.

Bestel uw klittenband op maat

Ons breed klittenband is alleen verkrijgbaar in standaard maten tot 150mm. Wel zijn alle denkbare eigenschappen bespreekbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons klittenband? Bespreek uw wensen met ons door te bellen naar +31 (0)13 5719847.

Ook interessant:

Klittenband producent | Klikgespen kopen | Dubbelzijdig klittenband

Vragen? Neem contact met ons op

U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht antwoorden.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

 

Alle bedragen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel
// Call/mail clickevents